В Ужгороді провели екскурсію для волонтерів Карітасу

В Ужгороді провели екскурсію для волонтерів Карітасу

У четвер, 4 серпня, відбулася зустріч волонтерів, які від початку повномасштабної війни допомагають у Благодійному фонді Карітас-Caritas Мукачівської греко-католицької єпархії. Всі вони є вимушено переїхали до Ужгорода і за місяці війни емоційно виснажились, тому дуже важливо збиратись разом, щоб черпати сили та натхнення.

За ініціативи координатора волонтерів Галини Клим, волонтери отримали чудову нагоду познайомитися з найцікавішими пам'ятками архітектури та культурою історичної частини нашого міста.

Ужгород - невеличке місто з тисячолітньою історією, місто толерантне та мультикультурне. Місто з великою душею, що дало прихисток тисячам українців.

Знайомлячись з історією та гуляючи вулицями міста, волонтери нашого Фонду були приємно вражені і наповненні позитивом. Такі культурно-пізнавальні зустрічі дуже важливі, корисні і точно залишаться в пам'яті.

Сподіваємось що нам вдалось передати любов до нашого міста і впевнені, що ініціатива буде продовжуватись.

На закінчення зустрічі волонтери стали дегустаторами надзвичайно смачних тістечок, що випікає кондитерська нашого Caritas HUB.

Висловлюємо щиру подяку волонтерам за Вашу людяність, бажання робити добрі справи і безкорисливу працю!

Адже наш Фонд щодня надає благодійну допомогу та соціальну підтримку сотням тих, хто вимушено приїхав до Ужгорода і наша успішна робота в тому числі залежить від допомоги Волонтерів.

Наближаємо Перемогу разом!