Урок англійської... у саду: учні Caritas School передали яблука пораненим військовим

Урок англійської... у саду: учні Caritas School передали яблука пораненим військовим

Незвичайні уроки - особливість Caritas School. Викладачі школи додаткової освіти часто експериментують із форматами занять, поєднуючи приємне з корисним. Цього разу заняття з англійської мови  влаштували... у справжньому яблуневому саду!

Крім того, що учні поговорили про найважливіші яблука в історії людства, пройшли цікаві квести, вони змогли зібрати яблука, які вирішили передати в шпиталі, де лікуються Захисники України.

Загалом зібраного виявилось достатньо не тільки для військових, тож частина урожаю вирішили додати до гарячих обідів, які Карітас надає ужгородцям, що опинились у скрутних життєвих обставинах.

Тож наступного дня одна частина команди вирушила по місту, щоб доставити гарячі обіди та фрукти підопічним Карітасу і поспілкуватись із ними. Адже тільки так виховується милосердя та любов до ближнього. 

За ними й інша частина карітасівців направилась із вантажем до офісу Руху підтримки закарпатських військових. Тут яблука із радістю прийняли та розповіли, що з них приготують для поранених Захисників. А на знак вдячності волонтери та Галина Ярцева провели екскурсію своїм «штабом».

Як виявилось, частина вихованців Caritas School давно волонтерить і підтримує цей рух на спільних заходах - Big City Ride, ярмарках тощо.