Перша пральня-кав'ярня

Перша пральня-кав'ярня "Булька" відзначила свою річницю

Карітас Мукачівської греко-католицької єпархії відзначив першу річницю роботи Першої пральні-кав'ярні Булька.

Друзі, які з "Булькою" від моменту її відкриття, вітали засновників та працівників, а Карітас пригощав усіх, хто заходив на святкування.

Соціальна пральня, яка пере тонни одягу для ВПО, артпростір для дітей та дорослих, десятки пізнавальних івентів від фахівців з різних сфер, купа смаколиків і запашна кава - це далеко не повний перелік того, що Карітас МГКЄ разом з партнерами зробив на цій локації за рік.

Вдячні Caritas Österreich, Карпатський Фонд / Carpathian Foundation, Corvallis Sister Cities Association - Uzhhorod, STIPT Ukraine - Працевлаштування в Нідерландах - Hollandiai állásokОрганізація свят "Левеня", Арт студия "Феномен", Alma Show, Файні носи. Лікарняні клоуни. Харків, Патрульна поліція Закарпатської області, Навчальний центр "Поліглот", Michael Wagner, працівникам, десяткам волонтерів та тим, хто отримавши від нас допомогу повернувся допомагати іншим!