Перша пральня-кав'ярня

Перша пральня-кав'ярня "Булька" отримала допомогу від нідерландського бізнесу

Нідерландська компанія з працевлаштування STIPT Ukraine - Працевлаштування в Нідерландах - Hollandiai állások з офісом в Ужгороді передала Карітасу Мукачівської греко-католицької єпархії пральні та сушильні машини.

Благодійників вразили масштаб та напрямки роботи фонду з внутрішньо переміщеними українцями, тож вони вирішили спрямувати свої зусилля на їх підтримку.

"Згуртованість українців в усьому світі дивує, але не залишає байдужим. Наш благодійний фонд та власне пральня-кав'ярня постійно відчувають підтримку від земляків, які живуть та працюють у різних країнах", - зазначив директор БФ "Карітас-Caritas" Мукачівської греко-католицької єпархії о. Мирослав Русин.

Разом зі своїми партнерами у Нідерландах компанія STIPT постійно збирає кошти для підтримки різних проєктів. Зараз же корисний подарунок призначався для нашої пральні.

Дві додаткові сушарки та пральна машина дозволять надати послуги з безкоштовного прання ще більшій кількості тих людей, які опинились у скрутних обставинах.